Behandling av tandvårdsrädsla

Är du rädd för att gå till tandläkaren? Vi vet vad det innebär. Vi har specialiserat oss på att hjälpa dig med tandläkarskräck. Hos oss får du en personligt anpassad behandling som hjälper dig att minska eller få bort din rädsla.

Hela teamet har arbetat med extremt tandvårdrädda människor i många år. Vi är vana vid svåra fall och kommer att ta det försiktigt och göra behandlingen i din egen takt. Hos oss är det du som bestämmer. Så här går det till.

Vi erbjuder dig en mycket varsam vanlig tandbehandling. Du kan själv välja om du vill ha behandling med bedövning, lugnande medicin eller under narkos.

Boka tid för ett första möte idag

Ring till Siv, vår receptionist och tandsköterska så kan vi boka ett möte för att träffas pch prata om dina besvär.  Telefon 08 - 411 01 41

Att träffa en psykolog kan vara skönt

Hos vår psykolog Janna kan du få stöd och hjälp med följande:

  • Traumabearbetning
  • Stödjande samtal
  • Stresshantering
  • Kris
  • Korttidsterapi
  • Hypnos/avslappnings och andningsövningar.

Läs mer om psykologhjälp här.

Högkostnadsskydd

Vi är godkända av Landstinget för att hjälpa dig med din tandläkarskräck under Landstingets högkostnadsskydd. Här kan du läsa mer om ekonomiska stöd.

Ta gärna med en anhörig

Om du vill ta med en vän, partner eller anhörig under behandlingen så går det bra. Det kan göra att du känner dig tryggare.

Alla är välkomna

Vi behandlar även dig som inte är tandvårdsrädd men som ändå önskar få en lugn och varsam behandling.