första besöket

Första besöket

Du ringer oss och kommer då att få prata med Siv, vår receptionist. Siv är tandsköterska i grunden och har som receptionist pratat med många med tandläkarskräck genom åren. Om du känner att du vill och vågar sätter ni tillsammans upp en tid till en av våra tandläkare.

Så går det första besöket till

Vi sätter upp en tid på 30 minuter då du träffar tandläkaren för ett samtal. Du kan berätta om hur du känner och vad du har varit med om och tandläkaren informerar om hur vi arbetar. Ibland, bara om du själv vill, tittar tandläkaren försiktigt i munnen och hon använder inga instrument om du inte vill.

Fortsättning

Om du vill fortsätta hos oss och vi bedömer att vi kan hjälpa dig så sätter vi upp tider för undersökning och röntgen. Du väljer vilka undersökningsinstrument tandläkaren får använda vid undersökningen. Om du känner att du inte klarar av en vanlig undersökning och/eller röntgenundersökningen så finns det flera andra alternativ att välja på.

Kostnadsförslag

Efter undersökningen och efter att röntgen granskats så får du ett kostnadsförslag så att du vet vad behandlingen kommer att kosta.

Efter undersökningen och röntgen

Då bestämmer du själv med hjälp av tandläkaren hur du ska gå vidare.

Vi har även behandlingar för dig som inte är rädd.

Vi behandlar även dig som inte är tandvårdsrädd men önskar en lugn och varsam behandling.

 

Boka ditt besök idag. Telefon 08-411 01 41