Varsamma behandlingar

Varsamma behandlingar

Hos oss är det du som bestämmer. Du behöver aldrig påbörja eller fullfölja en behandling om du inte vill, kan eller orkar. Ibland är det svårt att säga nej till tandläkaren men vi kommer att hjälpa dig med det. Vi som jobbar här har många års erfarenhet av att behandla extremt tandvårdrädda människor.

Vi är godkända av Landstinget för att hjälpa dig med din tandläkarskräck under Landstingets högkostnadsskydd.

Varsam bedövning

Vi tycker att det är viktigt att bedövningen hinner verka innan tandvården utförs, att det får ta tid och att det är okej att ta en paus när du behöver det. Hos oss råder det lugn och ro i behandlingsrummet. Vi ser till att du hinner med att andas och mår bra under behandlingen.

Rädsla för sprutor är vanligt bland våra patienter. Vi är alltid mycket varsamma och använder en bedövningsgel innan vi lägger bedövningen. Många upplever att bedövningen inte alls känns. Vi har också en speciell bedövningsapparat, The Wand, för att minska på besvären i samband med bedövningen.

Kväljningar

Många människor lider av kväljningar. Att ta en röntgenbild eller att något stoppas i munnen kan vara det svåraste med hela behandlingen. Hos oss är tandläkaren mycket van vid patienter som har kväljningar och har flera mjuka metoder som hon kan hjälpa dig med.

När tänderna är lagade och du är mindre rädd

Du är självklart välkommen att fortsätta att komma till oss även när du inte är rädd längre. Men om du hellre vill fortsätta hos en tandläkare som finns närmare ditt hem eller arbete så försöker vi hjälpa dig att hitta ett bra alternativ.

Vi erbjuder dig varsam tandvård. Ring så berättar vi mer.

Telefon 08-411 01 41