Tandläkarna Varsam tandvård

Vi som jobbar här


Jennifer Samec
Leg. Tandläkare


Är specialutbildad för behandling av tandvårdsrädda patienter och har under många år arbetet med extremt tandvårdsrädda patienter. Jennifer har också arbetat med ätstörningspatienter på Tandläkarhögskolan, Karolinska institutet.Josefine Lindström
Leg. Tandhygienist

 

Josefin är särskilt intresserad av och van vid att arbeta med extremt tandvårdsrädda patienter. Hon vill hjälpa patienterna genom en lugn, noga och varsam behandling. För henne är det viktigt att ni tillsammans lägger upp behandlingen så att den fungerar så bra som möjligt.

Siv Ljungner
Tandsköterska & Receptionist


Med lång erfarenhet som tandsköterska och många år som receptionist kan Siv svara på de flesta frågor om tandvård. Hon har gått många kurser i tandvårdsrädsla och har en stor inlevelse i hur det är att ringa till tandläkarmottagningen för första gången på många år.Catarina Pielbusch

Leg. Psykoterapeut och Leg. Fysioterapeut


Catarina har en mångårig erfarenhet av att arbeta med människor som varit utsatt för olika typer av trauman. Är erfaren och van vid att arbeta med extremt tandvårdsrädda patienter tillsammans med tandvårdsteamet.


Telefon 0730 - 31 06 96


 


Bild kommer inom kort

Lena-Marie Höglund

Tandsköterska


Har en mångårig erfarenhet som tandsköterska och är lugn och varsam. Lena-Marie kommer att hjälpa dig som patient så att besöket hos oss blir så bra som möjligt. Är utbildad i massage.


 


© Copyright Varsam Tandvård, Jennifer Samec 2020 

Vår adress

Tandläkare Jennifer Samec
Varsam Tandvård

Kungsgatan 24, vån 5

111 35 Stockholm

Telefon 08-411 01 41

info@varsamtandvard.se


Öppettider

Måndag - Torsdag
08.00 - 17.00


Fredag

08.00 - 15.00